English

Jegy

Program


A vadkacsa

A vadkacsa

Henrik Ibsen: A vadkacsa

dráma

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 19:00

„Ibsen A vadkacsában felteszi a kérdést, szükség van-e megtisztító igazságra ahhoz, hogy élni tudjunk. Érvényesítsük-e a nyílt beszéd kíméletlenségét, ha mindennapjainkat szándékosan rendeztük be az öncsalás és az önámítás kényelmes kellékeivel” – írja Koltai Tamás.

Az Ekdal család szűkösen, de boldogan éli mindennapjait. Megérkezik a család rég nem látott jó barátja, az egykori üzlettárs, és a harmóniának hamarosan nyoma sem marad. Az ifjúkori ballépést már nem lehet meg nem történtté tenni. Fény derül a múltra.

Ibsen egyik legszebb, legmegrendítőbb és legszemélyesebb történetét Marton László állítja színpadra, aki külföldön, angol nyelven már nagy sikerrel megrendezte A vadkacsát, és megkapta érte az Irish Times legjobb rendezőnek járó díját.

Bemutató:2017. december 15., Pesti Színház

Ajánlatunk


2022. októberében elindítottuk interaktív improvizációs-est sorozatunkat. Minden hónapban egy rendhagyó estére játszani hívjuk közönségünket. Ezen kivételes alkalmak mindig a legkülönfélébb témákat járják körül, más-más színészekkel, a legkülönfélébb játékszabályok szerint, de mindenképpen nézőink aktív közreműködésével. Vágjunk bele együtt! Lesz, ami lesz!

A Nők Lapja és a Pesti Színház közös szervezésű, irodalmi ihletésű sorozata. Juhász Anna vendégművészeivel olyan témákról beszélget, amelyek mindannyiunk életében meghatározók, ezáltal összekötnek bennünket. Kerüljünk közelebb egymáshoz!

zenés játék két részben

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!