English

Jegy

Program


Audiencia
7

Audiencia

A színmű az utóbbi évek egyik sikerdarabja a Broadway és a West End színházaiban. Nem csak szórakoztató, de nagyon aktuális is, hiszen Anglia és az európai kontinens kapcsolata napjainkban is központi téma.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 8. péntek, 22:00

Rendező: Valló Péter

két részben

fordította: Morcsányi Géza

(19.00 órás kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 21.30)

Egy királynő. Tizenkét miniszterelnök. Hatvan év. II. Erzsébet királynő a huszadik század és korunk egyik legjelentősebb uralkodónője. Az audienciáin miniszterelnökeit fogadja, Winston Churchillt, Margaret Thatchert, John Majort, vagy éppen David Cameront. Nemcsak a kormányzás nehézségeibe nyerünk betekintést, hanem megismerhetjük korunk egyik legközvetlenebb, legszellemesebb, legmegkapóbb személyiségét és az országát szolgáló minisztereit.

A színmű az utóbbi évek egyik sikerdarabja a Broadway és a West End színházaiban. Nem csak szórakoztató, de nagyon aktuális is, hiszen Anglia és az európai kontinens kapcsolata napjainkban is központi téma. II. Erzsébet szerepe egy újabb fontos állomása Halász Judit ötven évre visszanyúló, ragyogó pályafutásának.

bemutató | 2016. október 14. | Pesti Színház

Ajánlatunk


2022. októberében elindítottuk interaktív improvizációs-est sorozatunkat. Minden hónapban egy rendhagyó estére játszani hívjuk közönségünket. Ezen kivételes alkalmak mindig a legkülönfélébb témákat járják körül, más-más színészekkel, a legkülönfélébb játékszabályok szerint, de mindenképpen nézőink aktív közreműködésével. Vágjunk bele együtt! Lesz, ami lesz!

zenés party két részben

keserves bohózat két részben

Ajánló


A Hallgatni akartam című művet az Egy polgár vallomásai harmadik, befejező kötetének szánta Márai, 2013-ig azonban az író hagyatékában, kiadatlanul…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!