English

Jegy

Program


Távoli dal
6

Távoli dal

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Istvánt – az Oscar díjas filmrendezőt – aki jó ideje nem dolgozott színházban, sikerült megnyernünk ennek a különleges atmoszférájú, nagyon személyes előadásnak a rendezésére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 5. kedd, 23:00

vallomás egy részben

(19.30-as kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 20.50)

zene: Mark Eitzel

fordította: Bíró Bence

dalszövegfordítás: Sztevanovity Dusán

New York. Téli nap. Willem telefonja csörög, az anyja hívja Amszterdamból: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal. Willemnek újra kell gondolnia eddigi életét, kapcsolatait, újra kell rendeznie érzéseit. Úgy dönt, hogy halott öccsével osztja meg élete fontos pillanatait, és a jelen fölkavaró történéseit. Willem szerepében a nagyszerű fiatal színészt, Józan Lászlót láthatják. Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Istvánt – az Oscar-díjas filmrendezőt – aki jó ideje nem dolgozott színházban, sikerült megnyernünk ennek a különleges atmoszférájú, nagyon személyes előadásnak a rendezésére.

bemutató | 2017. április 12. | Vígszínház, Házi Színpad

Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


tragédia magyar nyelven a Szophoklész Élektrájából

Toldi Miklós a hősiesség és a bátorság, a kitartás és a hűség, a becsület és az emberség példaképe. Arany János elbeszélő költeménye, a magyar irodalom klasszikus remekműve 1846-ban született a Kisfaludy Társaság pályázati felhívására. Toldi Nagy Lajos király nagy erejű vitéze volt, kinek emlékét sok legenda őrizte.

naplók, levelek, tárcák, versek, színdarab - és regényrészletek, valamint Csáth zenéi, egy részben

Ajánló


2022. októberében elindítottuk interaktív improvizációs-est sorozatunkat. Minden hónapban egy rendhagyó estére játszani hívjuk közönségünket. Ezen kivételes alkalmak mindig a legkülönfélébb…

dühös vígjáték két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!