English

Jegy

művész


Kiss  Flóra

Kiss Flóra

Született: 1991. február 16. (Celldömölk)

Jazz/Blues énekesnő, dalszerző.

Kezdetben autodidakta módon képezte magát, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta tanulmányait. Az ebben az iskolában tanító Fekete-Kovács Kornél felfigyelt tehetségére, és a fiatal énekesnő a tanár úr vezette Modern Art Orchestra Session estjén, a Bigband évadzáró koncertjén, valamint Kornél és a MAO tagjaiból…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Jazz/Blues énekesnő, dalszerző.

Kezdetben autodidakta módon képezte magát, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta tanulmányait. Az ebben az iskolában tanító Fekete-Kovács Kornél felfigyelt tehetségére, és a fiatal énekesnő a tanár úr vezette Modern Art Orchestra Session estjén, a Bigband évadzáró koncertjén, valamint Kornél és a MAO tagjaiból verbuválódott szextett formációjával is többször fellépett.

Tagja volt a Voler Mouche nevű elektronikus chill out zenekarnak, később a Budapest Voices kórusformációt, majd a Balázs Elemér Groupot erősítette. 2014-ben a Swing című magyar nagyjátékfilmben Törőcsik Franciska énekhangja volt. Vokalistaként közreműködött az Emil Rulez! zenekar Gyere át! című albumán, valamint A Dal című műsorban.

A népszerű énekesnő előszeretettel hódol a könnyedebb műfajoknak, amiket gyakran fűszerez saját, jazzes stílusával, amitől akár egy Jeff Buckley dal is újszerűvé, különlegessé válik.

Zsámbéki Nyári Színház - Csoóri Sándor - Párbeszéd, sötétben

Zsámbéki Nyári Színház - Csoóri Sándor - Párbeszéd, sötétben

Általános
  • Énekesnő

Ajánlataink