English

Jegy

Program


A vadkacsa

A vadkacsa

Henrik Ibsen: A vadkacsa

dráma

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 19:00

„Ibsen A vadkacsában felteszi a kérdést, szükség van-e megtisztító igazságra ahhoz, hogy élni tudjunk. Érvényesítsük-e a nyílt beszéd kíméletlenségét, ha mindennapjainkat szándékosan rendeztük be az öncsalás és az önámítás kényelmes kellékeivel” – írja Koltai Tamás.

Az Ekdal család szűkösen, de boldogan éli mindennapjait. Megérkezik a család rég nem látott jó barátja, az egykori üzlettárs, és a harmóniának hamarosan nyoma sem marad. Az ifjúkori ballépést már nem lehet meg nem történtté tenni. Fény derül a múltra.

Ibsen egyik legszebb, legmegrendítőbb és legszemélyesebb történetét Marton László állítja színpadra, aki külföldön, angol nyelven már nagy sikerrel megrendezte A vadkacsát, és megkapta érte az Irish Times legjobb rendezőnek járó díját.

Bemutató:2017. december 15., Pesti Színház

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A Lóvátett lovagok Shakespeare legjátékosabb komédiája. Naná, hogy több mint 246 szójátékot tartalmaz – ott van mindjárt a címe!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Vígszínházban újraindul a közkedvelt Vígkorúak klubja! Célunk, hogy olyan változatos programot nyújtsunk klubtagjainknak, melynek keretében a közös játék és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!